Arrangementer

EKSTRA ARRANGEMENT MED KANDIS-Johnny og pianist Søren Riis i Egtved Forsamlingshus den 13. december 2023

 

Når du ser et stjerneskud, Den Hellig Stad, White Christmas, Du kære gamle julemand, I´m comming home for christmas, ja englene synger højt i kor og det bliver en julekoncert med et vanvittigt højt musikalsk niveau.


Julen er højtidens fest og til julen hører også masser af kendte sange som vi alle kender og kan synge med på. I Danmark elsker vi at synge med og synge sammen.


Johnny er kendt i hele Danmark og vi ved alle hvad han står for. Johnny har sammensat et program som dels indeholder alle de store juleklassikere godt krydret med kendte country sange og selvfølgelig de mest populære sange fra de mange Kandis albums. Johnny har et stort hjerte for country, hvilket man også kan høre når han kaster sig over de store country hits


På scenen har Johnny taget Søren Riis med. De har kendt hinanden i mange år, spillet sammen til mangt og meget, og de sidste par år lavet populære julekoncerter i eget nærområde.


GLÆD JER – det bliver en aften af de få og musikerne lover, at når koncerten er veloverstået, kan vi alle med ro i sindet, sang i hjertet og smil på læben glade gå julen i møde.


Inden koncerten nyder vi julemenuen fra Monas køkken.Dørene åbnes kl. 18.30 for spisende gæster og kl.19.45 for koncertgæster.


Vi glæder os til at se jer i Egtved Forsamlingshus Kirkevej 2, 6040 Egtved d. 13.dec. 2023.


Billetpris inkl. spisning 350 kr. / uden spisning 300 kr.


Tilmelding pådansant-vejle.dkeller tlf.: 26710295 / 26353086 / 20926603