top of page

tors. 04. apr.

|

Egtved Forsamlingshus

OPLEV EN FORRYGENDE, SJOV OG SJÆLDEN KONCERT MED TRE TRUBADURER - EGTVED FOESAMLINGSHUS

Når tre garvede sangere og sangskrivere, to fra Danmark og en fra Sverige, tørner sammen i en fælles koncert, kan det KUN slå gnister! Til sammen har de mere end 100 års erfaring på den danske og nordiske musikscene, og på scenen er de både sammen og hver for sig.

OPLEV EN FORRYGENDE, SJOV OG SJÆLDEN KONCERT MED TRE TRUBADURER - EGTVED FOESAMLINGSHUS
OPLEV EN FORRYGENDE, SJOV OG SJÆLDEN KONCERT MED TRE TRUBADURER - EGTVED FOESAMLINGSHUS

Tid og sted

04. apr. 2024, 18.00

Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved, Danmark

Om eventet

Christoffer Kejser Larsen har med Kejser Larsen Band spillet talrige succeskoncerter - nu er han solo, og i øvrigt igen aktuel på hitlisterne med sangen ”Den dag, byens største arbejdsplads forsvandt”. Christoffer Kejser Larsen er ”Nordjyllands Bob Dylan” - altid med et skævt smil og et glimt i øjet, men aldrig uden mening og dybde!

Perry Stenbäcker fra Sverige, men igennem mange år bosat i Midtjylland, hvor han sammen med hustruen Christine Dueholm står i spidsen for de to succes-bands BRAGR og Dekadans. Den svenske baggrund kommer stærkt til udtryk, når Perry fortolker Cornelis Vreeswijk, men gennem de senere år har han manifesteret sig endnu stærkere med sit eget materiale. Desuden er han fast medlem af Sebastian Band, og han har gennem årene markeret sig som prisvindende artist af øverste skuffe, både i sine egne bands og sammen med blandt andre Søren Krogh, Lars Martin Myhre (N), Erann D.D. og Allan Olsen.

Anders Mikkelsen har optrådt i en menneskealder, overalt i Danmark og sågar i det sydlige Norge. Han har været en del af Skagen Festival i mange år, som musiker og konferencier, og han er også kendt fra de populære TV-udsendelser ”Sommersang i Mariehaven”, med sange som Maries Hus, Den Glade Gris og Limfjordsland. Kulturjournalist og Jørgen Pyndt skriver om hans solokoncert på Skagen Festival 2023: "Tilbage til rødderne. De dybe og livskraftige. En mand. En guitar. Gode fortællinger og gode sange. Originalitet og enkelhed. Ukrukket, selvironisk og i øjenhøjde med os nede i salen.

Inden koncerten nyder vi dagens menu fra Monas køkken.Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster og kl. 19.45 for koncertgæster.

Vi glæder os til at se jer i Egtved Forsamlingshus Kirkevej 2, 6040 Egtved d. 4. april. 2024.

Billetpris inkl. spisning 325 kr. / uden spisning 275 kr.

Tilmelding her på dansant-vejle.dk eller tlf.: 26710295 / 26353086 / 20926603

Del dette event

bottom of page