top of page
Billede1_edited_edited.jpg

LIV I MARIEPARKEN 

LIV I MARIEPARKEN SØNDAGE FRA KL. 15.00 – 17.00

Tak for din interesse for Dansants arrangementer. Det her nyhedsbrev har vi glædet os til at kunne sende ud. I flere måneder har Dansants bestyrelse arbejdet på et sommerprojekt og nu er det lykkedes at få de nødvendige tilladelser i hus. Derfor kan vi løfte sløret for, at 

 

Dansant Vejle hen over sommeren præsenterer fem gratis koncerter i Marieparken: 

 

30/6 -24 Carsten Bo Henriksen med sange fra dengang hvor ”Det var på Frederiksberg” var på toppen og tiden derefter. Et arrangement hvor der meget gerne må synges med.

 

7/7-24 Kisser & Søren og PetMics kommer ikke i Skyttehushaven i år, så det arrangement har Dansant ”overtaget”. Glæd jer til gensynet med den fantastiske trio, denne gang i Marieparken i Vejle.

 

28/7-24 Elsa & Gary er tilbage i Vejle. Dansant har de seneste år præsenteret den populære duo flere steder i Vejle storkommune. Hver gang har gensynsglæden været stor. Deres repertoire spænder fra populærmusik fra 50érne og 60érne til nyere musik samt skotsk, irsk, rock´n-roll og skotsk ceilidh musik. 

 

11/8-24 Denis McLaughlin med venner. Herboende irer. Med ham på scenen er der garanti for god irsk stemning og de bedste sange fra kategorien.

 

25/8-24 Touch of Shadows Glæd dig til et genhør med de mange fantastiske ørehængere, herunder diverse hits med Cliff Richard som forsanger.

 

Til de ikke lokalkendte ligger Marieparken på Blegbanken 9 i Vejle. Lige der hvor Enghavevej bliver til Flegborg. 

Om søndagen er der gratis parkering på Region Syddanmarks parkeringsplads og i Vedelsgade på parkeringspladsen med de store fine graffiti tegninger på husene. Men tjek for en sikkerhedsskyld selv parkeringsreglerne – det sker jo at reglerne ændres.

 

Caféen er lukket. Medbring selv en picnickurv og en stol eller et tæppe.

Bestyrelsen ønsker alle en fantastisk sommer.

Kirsten Mejborn,

Dansant-Vejle.dk

Telefon 26 71 02 95

bottom of page